HellermannTyton

HellermannTyton ønsker alle en glædelig ju og et godt nytår

 

Kære netværk, følgere, samarbejdspartnere, kunder og nysgerrige sjæle.

Vi takker jer hver og en´ for jeres tid og jeres bidrag til, at vi i HellermannTyton er blevet inviteret ind og har fået indsigt i så mange forskellige brancher, hvor vi har kunnet gøre en forskel og skabe værdi.

Vi ved, at året har budt på mange udfordringer for de fleste, og vi har alle skulle omstille os til en anderledes hverdag.

For HellermannTyton er det vigtigt, at vores kunder og samarbejdspartnere ved, at trods de udfordringer der er på markedet grundet Corona, står vi stærkt, og vi er altid klar med både ekspertise, produkter og rådgivning.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2022, og vi glæder os også til at møde flere nye kunder, virksomheder og byde dem velkommen som HellermannTyton partnere.

2022 bliver et fantastisk år med nye tiltag, nye produkter og et yderligere forstærket kundefokus.
Tilmeld jer allerede nu , og modtag målrettede artikler med relevante nyheder for netop jeres branche, samt tips og tricks og nyttig viden, til optimering af jeres hverdag. KLIK HER.

Vi ønsker, at I alle opnår de bedste resultater, så hurtigt, præcist og ressourcestærkt som muligt, og derfor er vi absolut et besøg værd på: HellermannTyton.dk

Fra alle os til alle jer, et ønske om en rigtig glædelig jul og godt nytår.