Har du set vores nye Harmony trykknapper?

Harmony trådløse trykknapper

Maskinbyggere og slutkunder får nu et væld af nye muligheder for at opgradere applikationer med ny funktionalitet – lynhurtigt og uden store ændringer i hverken styretavler eller kontrolpaneler.

Schneider Electric introducerer nemlig en markant nyhed til det omfattende sortiment af trykknapper i Harmony-serien, som gør det muligt at digitalisere applikationer og gøre eksisterende trykknaphoveder både tråd- og batteriløse på få minutter.

Mere specifikt er der tale om en ny trådløs sender, Harmony ZBRT, som passer til alle standard Harmony trykknapper, omskiftere, paddetryk m.m. i serierne XB4 og XB5.

Den nye ZBRT-sender har samme formfaktor som de nuværende relæer, der monteres på bagsiden af trykknaphovedet og kræver ikke mere plads i installationen.

Senderen klikkes fast på trykknappen uden brug af værktøj og parres med en trådløs Harmony modtagerenhed. Nu kan trykknappen aktivere flere funktioner samtidig, uden at det er nødvendigt at trække nye kabler.

Et hav af nye muligheder

“Den nye sender åbner for et hav af nye muligheder for at opgradere og digitalisere eksisterende applikationer. Vi har taget alt det bedste fra den første generation af vores tråd- og batteriløse Harmony trykknapper og gjort de muligheder tilgængelige for hele sortimentet,” siger Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony trykknapper i Schneider Electric.

(…..)

Læs resten af vores pressemeddelse her