Går du glip af rigtige data? – Med Loggerflex Bun kommer du problemerne i forkøbet!

Empty house attic

Elma Instruments løfter nu sløret for vores helt nye løsning fra Loggerflex. Den nye Bun-serie er en lille, smart og brugervenlig enhed, der indeholder alle tænkelige parametre til at måle luftfugtighed, temperatur, strøm eller kuldioxid (CO2).

Elma Instruments løfter nu sløret for vores helt nye løsning fra Loggerflex. Den nye Bun-serie er en lille, smart og brugervenlig enhed, der indeholder alle tænkelige parametre til at måle luftfugtighed, temperatur, strøm eller kuldioxid (CO2).

Med en Bun er du hele tiden ét skridt foran. Tid er penge så lad Bun holde øje for dig, samtidig med at du får optimeret logning af dine data. Du behøver f.eks. ikke tænke over strømafbrydelser, temperaturændringer eller indeklima for så snart parametrene afviger fra normalen, kan Bun sende en sms, et opkald og/eller en e-mail. Du skal blot bruge wifi eller anvende Loggerflex’ egen Smart EDC, som kan bruges til at koble det meste op til serveren, så alt er samlet et sted. Din Bun overvåger hele tiden og kan bruges til at lave rapporter på få sekunder, og det betyder, at du ikke behøver gå ud og måle manuelt i køleboksen, Bun vil registere og informere hvis dine givne parametre overskrides.

Nu hvor sommeren er gået på hæld, efteråret er kommet og vintermånederne er lige rundt om hjørnet, går vi en tid i møde, hvor vi kommer til at opholde os indendørs. Den nyeste generation af instrumenter til indeklimamåling både logger og sender data i clouden – også fra hjemmekontoret som mange af os opholder os mere i, efter Corona pandemien. Det er de færreste af os, der har ventilationsanlæg og anden mekanisk og elektronisk komfort i hjemmet, men med Loggerflex’ Bun kan vi selv holde øje med om vores indeklima er godt. Alt hvad der påvirker os, både i hjemmet og på arbejdspladsen eller når vi dyrker vores sport, er indeklima. Nu kan du løfte indeklimaet med et frisk pust fra skyen.

Indeklimaet ændrer sig hele tiden, og det er der ikke noget unaturligt i, når man åbner et vindue, ændrer det sig, når du skruer op for radiatoren, ændrer det sig eller hvis du glemmer at lukke en dør, ændrer det sig, solen skinner, hvis antallet af mennesker ændrer sig i et lokale. Derfor er et øjebliksbillede sjældent nok og derfor bør alle parametre følges kontinuerligt, eller gennem f.eks. en hel arbejdsdag ved analyse, for at opnå et retvisende billede. CO2, temperatur, fugt, træk og lys varierer gennem dagen og har stor indflydelse på både velvære og produktivitet.

Aldrig er så mange loggeparametre blevet kombineret med så stor brugervenlighed. Her er virkelig tale om et paradigmeskifte i målemetode og Loggeflex har gjort det nemt for dig. Du indtaster blot enhedens ID og du er i gang på sekunder. Det er den smarteste plug n’ play wifi dataloggerløsning til opsamling af data og alarmer, hvor al din data sendes direkte i clouden, hvor du har nem adgang til dokumentationen.  Der er flere års levetid på det brugerudskiftelige batteri og flere tekniske måleparametre end nogen anden.

Se hele Bun serien her, Klik her

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på http://www.elma.dk