Fluke Networks fejrer 10 års jubilæum sammen med Lan-Com A/S

Fluke Networks har siden 1992 solgt certificeringstestere til El-installatører, IT teknikere og Certificerings udbydere.
Det er nu 10 år siden, at Fluke Networks sendte sine første DSX Analysere på markedet. Det fejrer Fluke Networks sammen med Lan-Com A/S ved at tilbyde de kendte Versiv produkter sammen med en guld support pakke til meget reducerede priser.

 

Fluke Networks har altid leveret de bedste certificeringstestere, der findes. De er kendt for lang holdbarhed, nøjagtighed og de er meget brugervenlige. Vi har solgt certificeringstestere til installatører, netværksteknikere og certificeringsudbydere verden over siden 1992.
Vores Versiv modul opbyggede platform giver en helt unik fleksibilitet til test af både fiber og kobber og arbejder med Linkware-PC og Linkware live – industriens bedste rapporterings software – brugere har uploaded mere end 100 millioner testresultater til Linkware live.

Nu bakker vi dette op med Guld Support, som er den mest omfattende servicepakke der er tilgængelig og som sørger for fortrolighed og kontrol af omkostninger til vedligehold i en og samme pakke.

 

”Det bliver meget spændende at se hvordan markedet reagerer på denne store jubilæumspakke, hvor vores kunder kan opnå besparelser på helt op til 33% på markedets mest efterspurgte produkt gennem de sidste 10 år”, siger Jan Carlsen, teknisk ansvarlig hos Lan-Com og fortsætter,

”Som noget nyt tilbyder vi nu også leasing af Fluke Verisiv produkterne, så vores kunder har udgiften til testinstrumentet afskrevet over de år som de faktisk bruger den”.
”Jeg kan kun anbefale El Installatører, IT teknikere og certificerings-udbydere at kontakte os og få en snak, så vi kan finde den bedste løsning i samarbejde – der kommer nok ikke et lignende godt tilbud på de samme produkter foreløbigt”, slutter Jan Carlsen.

 

 

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører. Lan-Com A/S har erhvervet sig stor viden inden for dette område ved konstant at være nysgerrig og som leverandør til nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.
Lan-Com A/S har distribueret Fluke Networks produkter de sidste 20 år og har en stor produktviden på dette område.