Få fuld kontrol af din IHC-installation med ELIT IHC link

ELIT IHC LINK kan erstatte din IHC controller og dermed bibeholde og styrer din eksisterende IHC-installation

IHC er et godt system, som igennem mange år er benyttet i mange installationer. Desværre udgik den nødvendige controller sidste år. Det har givet mange problemer med installationer, som ikke fungerer mere og det har indtil nu betydet en kostbar ændring samt udskiftning af alle komponenter i installationen. Dette problem er nu løst med den nye dansk udviklet ELIT IHC LINK, som benytter den eksisterende installation.

Med ELIT IHC Link modulet kan du nemt integrere dine eksisterende IHC indgangs- og udgangsmoduler i et moderne Zigbee 3.0 trådløst netværk. Dette giver dig mulighed for at styre og lave scener med dine IHC-enheder trådløst fra din smartphone, tablet eller computer. ELIT IHC Link modul er designet til nem installation og brug. Det monteres på DIN-skinnen i din eksisterende tavle og fungerer som en gateway mellem dine IHC indgangs- og udgangsmoduler til Zigbee-netværket.

Dette åbner op for en bred vifte af muligheder for fjernstyring, automatisering og integration med andre smarte enheder og systemer. ELIT IHC LINK modulet giver mulighed for at udskifte IHC-controlleren og tilslutte IHC datalinjerne fra de eksisterende IHC indgangs- og udgangsmoduler direkte til IHC Link modulet.

Med ELIT IHC Link modul får du en pålidelig og effektiv løsning til at modernisere dit IHC-hjemmeautomatiseringssystem og integrere det i det stadigt voksende system af Zigbee-kompatible enheder og applikationer.

ELIT IHC Link modulet er designet med tilslutninger til to IHC-datalinjer, og derved mulighed for tilslutning af op to IHC I/O-moduler. I installationer med flere end to I/O-moduler kan yderligere ELIT IHC Link-moduler blot tilsluttes for at imødekomme behovene.

Læs mere her ELIT IHC LINK – TAVLEMATERIEL – ELIT Scandinavia ApS

For yderligere oplysninger kontaktes ELIT på elit@elit.dk eller telefon 4844 6060.