EUM-DG serien 150/200/240W LED Drivere

Den nye platform på EUM-DG serien har forbedret transformer design og er baseret på et nyt termisk design der klarer Tc på 80°C. EUM-DG er kostoptimeret på komponent niveau, uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Trods det helt nye platformsdesign, er Inventronics markedsførende med EUM-DG serien, der yder en høj transient beskyttelse på 6kV (differential mode) og 10kV (common mode).

EUM-DG familien har Isoleret 1-5V, 1-10V / 10V PWM / 3-Timer-Modes.  Derudover har serien en type HL til brug i Class I, division 2 til brug i krævende applikationer.

Det ekstruderet metalhus er IP66/67 tæt og specielt designet til hårde udendørs miljøer og krævende applikationer, såsom High bay, høje master og vejbelysning.

Det ultra kompakte design, der er mindre end tidligere generationer af drivere fra Inventronics, betyder at EUM-DG serien passer ind i langt flere belysnings applikationer. Det programmerbare interface og konstant-power design giver installatøren optimale muligheder for at tilpasse driverens udgangsstrøm on site, og dette helt uden at Driveren er tilsluttet slutproduktet. EUM-DG i 150W måler 178 x 60 x 34 mm.

EUM-DG serien er globalt certificeret UL, FCC, ENEC, CE, CB, CCC, PSE, KS, KCC og BIS og kan bruges i både class I og II applikationer. Derudover er serien optimeret på sikkerhed blandt andet med isoleret Dimming, og opfylder allerede nu UL 2020 krav. Driveren har en livstid på >100.000 timer ved Tc=70°C.

EUM-DG serien har 5 års garanti.

For mere information kontakt Power Technic70 208 210