HellermannTyton

Ergonomi og tidsgevinst samlet i et´

Leder du efter et værktøj der kan fremskynde bundtningsprocessen? Så se her!

Autotool 2000 CPK er et elektrisk og automatiseret kabelbindersystem, der er udviklet specifikt til at fremskynde bundtningsprocesserne og for at gøre produktionen mere effektiv.

Ud over den enorme tidsgevinst, er dette kabelbindingssystem kendetegnet ved sin enkle betjening og brugervenlige ergonomi.
Autotool 2000 CPK har et display, der giver en visning af indstillingerne.

Egenskaber

  • Elektrisk kabelbindersystem
  • Powerpack strømforsyning – input: 100-240 V a.c., 50/60 Hz; output: 25 V d.c., max 150 W
  • Kan integreres i fuldautomatisk produktionsproces (Kræver Power Pack CPK med kontrolenhed)
  • Cyklustid 0,8 til 1,2 sekund
  • Stationær eller fleksibel anvendelse
  • HT Data Management CPK-software inkluderet – til omfattende dataregistrering af montageproces
  • Brugervenlig menu i forskellige sprog
  • Proces pålidelig og ensartet bundtning og afklip op til Ø 20 mm
  • Aftageligt håndtag ved pladskrævende integrering

Hvor bruges den?
Med dens store pålidelighed er AT2000 CPK ideel til forskellige arbejdsopgaver med højt stykantal af kabelbindere. Den anvendes for eksempel til bil-, hvidevare- samt pakkeindustrien på grund af dens tids- og lønsomme arbejdsgange. Overalt giver værktøjet fuld fleksibilitet samt effektiv nedbringelse af arbejdsomkostninger samt maksimal effektivitet. Se videoen her

Hvor hurtigt går det?
Den er meget hurtig til at montere kabelbindere/strips med en cyklustid fra 0,8-1,2 sek. Derfor øger den hastigheden i produktionsprocessen.
Der er forskellige valgmuligheder for at indstille, hvordan du vil fastgøre kabelbinderne afhængigt af størrelsen af kabelbundtet der skal fastgøres. For det første kan du vælge, hvor stærkt spændingskraften af kabelbindingen skal være. Du kan også vælge loop funktionen, hvilket vil sige du selv kan bestemme hvor stor diameteren af kabelbindingen skal være. Se videoen her

Hvad gør loop funktionen godt for?
Loop funktionen er god ved sensitiv kabelbinding, når det er vigtigt ikke at skade kablerne, du vælger hvilken diameter du ønsker, og herfra holdes det hele samlet men uden at der er strammet til.

Kan man bundte uden at beskærer?
Svaret er ja selvfølgelig, og med denne indstilling slipper man samtidig for overskydende affald. Ønsker man dog at beskærer alligevel, er der en gennemsigtig tragt der opsamler som blot skal tømmes.

Findes der specielt tilbehør?
Ja, vores Overhead Suspension CPK, hvor du kan tilkoble en rulle med 3.500 kabelbindere i, som automatisk bliver fodret ind i CPK værktøjet. Dette er en fordel i forhold til fleksible applikationer og giver en mere optimal og ergonomisk arbejdsstilling, da den kan bøje og dreje i forskellige vinkler, samtidig med den aflaster al vægten af CPK-værktøjet. Se mere her

Kan man også…?
Mange kunder spørg om man også kan bringe sine bundter til maskinen i stedet for at maskinen skal hen til bundtet. Igen er svaret ja med vores Bench mount kit CPK. Igen kan du benytte en rulle med 3.500 kabelbindere, men frigøre begge dine hænder operere CPK værktøjet via fodpedal i stedet. Se mere her

Endnu en mulighed!
Autotool 2000 CPK er ideel til håndtering af applikationer med høj volumen omkring harness, bilindustrien og industrivirksomheder og i emballagesektoren. Bånd med 50 kabelbindere samt ruller på 3.500 kabelbindere kan anvendes.
Såfremt der ønskes integration i en større fuldautomatisk produktionsproces, kan du med fordel kigge på vores HT Data Manegement CPK Software. Her kan du opbevare, gemme, registrere og genanvende de samme indstillinger igen og igen fx gemmes der oplysninger om temperatur, hastighed, fugtighed og klokkeslæt, således alle indstillingerne fra CPK-værktøjet, og dermed hver eneste bundtning der laves, gemmes i den tilhørende Power Pack CPK kontrolboks, hvilket gør fastgørelsen konsekvent og processen pålidelig hver eneste gang. Med sit aftagelige håndtag er der mindre plads til samling. Se videoen her

Analyser dine data
Med HT Datamanegement softwaren kan du efterfølgende analysere dine produktionsdata, da der er tracking på hver eneste bundtning. Med denne funktion er det nemt at indstille værktøjet til dine applikationer som udføres nemt via computer. Derudover findes der en eksportfunktion til de gemte fremstillingsdata samt yderligere servicefunktioner. Alt dette sikre en sammenhængende dokumentation for hver bindingsproces gennem værktøjet.

NYHED NYHED NYHED – Hellermanntyton forventer en familieforøgelse snarest
Vi kan allerede nu løfte sløret for, at Autotool 2000 CPK udkommer i en hybridudgave. Med CPK-Hybrid byder vi velkommen til muligheden for også at anvende batterifunktionen, foruden muligheden for ledning. Batteriet har en levetid der svarer til ca. 8000 samlinger på en enkelt opladning.

Kontakt på tlf. 70 23 71 20 eller via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk og få en demonstration og lad os finde en dato, så snart Coronarestriktionerne tillader det.

Besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS: På vores hjemmeside kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor du udelukkende sendes branche relevante artikler, tips og tricks. Skriv dig op allerede i dag her.