End-to-end redundans med aktive redundansmoduler med ACB Technology

De nye Quint Oring redundansmoduler med ACB Technology har nu en applikationsspecifik overspændingsbeskyttelse og to udgange, der sikrer høj anlægsoppetid.

De aktive redundansmoduler overvåger hele det redundante system fra indgangsspænding til udgangsspænding og belastningsstrøm. Kritisk driftsstatus opdages på et tidligt tidspunkt. Med den information kan fejl lokaliseres, og redundans kan genoprettes. Den permanente overvågning af indgangsspænding, udgangsstrøm og afkoblingsstrækninger er en fordel på grund af den forebyggende funktionsovervågning. Modulerne anvendes til at sikre konstant redundans op til belastningen med to positive og to negative udgangsklemmer. Derudover forlænger ACB Technology (Auto Current Balancing) levetiden for de redundant betjente strømforsyninger ved at fordele belastningen jævnt – samtidig bidrager de effektivt til minimering af omkostningerne for systemet. Avanceret MOSFET teknologi øger effektiviteten og giver energibesparelser på op til 70 %. Den integrerede overspændingsbeskyttelse ved udgangen (Over Voltage Protection) beskytter også de tilsluttede forbrugere og belastninger mod overspændinger og øger dermed den operationelle sikkerhed.

For første gang fås applikationsspecifik overspændingsbeskyttelse, som kan bestilles individuelt (OVP niveauer: 26,5 V; 28,8 V; 30 V og 32 V). Det brede temperaturområde på -40 o til +70o og ATEX, IECEx og UL HazLoc godkendelser muliggør anvendelse under ekstreme miljømæssige betingelser.

Læs mere om aktive redundansmoduler

Læs mere om strømforsyninger og ups