Elma Instruments lancerer en ny klasse A effekt- og energianalysator med GPS

Den nye CA8345 fra Elma Instruments i kapslingsklasse IP67 med indbygget GPS er det nyeste skud på stammen til måling af elektrisk energi og kvalitet. Instrumentet måler med høj præcision for optimering af energiforbrug, giver overblik over eksisterende installationers kapacitet. Samtidig er nyeste medlem af Qualistar familien et stærkt værktøj til analyse af forsyningsproblemer og udkoblinger, som skyldes f.eks. skæv belastning, høj startstrøm, spændingsdyk, harmoniske strømme m.v.

Med sin høje nøjagtighed er CA8345 et stærkt værktøj, som foretager alle nødvendige målinger, til energioptimering og overvågning af elektriske distributionsnetværk. Da instrumentet har indbygget GPS og måling kan det positioneres og udføre måleopgaver i ægte klasse A. Med en opløsning helt ned til 2,5 µs og kapacitet til at håndtere spændingsspidser op til 12 kV kommer alle detaljer med i hidtil uset opløsning.

Selvom instrumentet er re-designet fra bunden, er det stadig nemt at betjene via det store display. Som noget nyt i Qualistar serien har batteriet nu kapacitet til 10 timers optagelse, så du kan anvende det, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Du kan desuden tilgå instrumentet via netværk eller browser, hvilket gør det endnu lettere at analysere din data. Ligeledes er alle stik, SD kort osv. flyttet til fronten af instrumentet for lettere adgang.

Data gemmes på et SD-kort og tilgås via USB, WiFi eller direkte på den indbyggede webbrowser. Data gemmes i det åbne JSON format og kan dermed både åbnes i medfølgende Power Analyzer Transfer software eller importeres til eget software.

Elma Instruments har gennem mange år tilbudt Qualistar serien fra Chauvin Arnoux, som gennem flere modelserier har sat standarden for nøjagtighed, detaljegrad, brugervenlighed og intuitiv betjening. Både software og firmware er på dansk, hvilket gør det nemmere at analysere resultaterne, da de kan være både omfattende og komplekse, alt efter opgaven. Mange andre sprog er selvfølgelig også tilgængelige.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på http://www.elma.dk