Elektroniske sikringer med IO-Link

I år udvides Caparoc systemet fra Phoenix Contact med et nyt effektmodul med IO-Link interface. Det gør Caparoc endnu mere fleksibel i anvendelse og nemmere at tilpasse til de maskiner, som skal beskyttes.

Med en enkel integration af yderligere IO-Link komponenter, anvendes IO-Link protokollen oftere og oftere i maskinbygning og produktion af systemer. Med IO-Link grænsefladen opdages fejltilstande og overskredne grænseværdier på et tidligere tidspunkt. Planlægning af vedligeholdelse bliver mere effektiv. Den integrerede fejl-log muliggør hurtig identificering af problemer ved fejlfinding i 12-24 V DC området.

Caparoc PM IOL effektmodulet med IO-Link interface er integreret i en online konfigurator, som skaber et individuelt system af elektroniske sikringer. Det personlige varenummer genereres af konfiguratoren og gør det nemmere at genbestille løsningen igen og igen. Egnede digitale services hjælper med f.eks. individuelle data fra en 3D model, over opmærkning og hele vejen til datablad og EPLAN.

Mere information om Caparoc