Eegholm har udviklet hardware og software til OKs nye el-ladestander

Danmarks første multifuel tankstation åbnet – Eegholm har udviklet hardware og software til den nye el-ladestander

Eegholm har udviklet hardware og software til OKs nye el-ladestander

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt indviede officielt Danmarks første multifuel-station den 27. juni 2016 i Aarhus, hvor du kan få vasket bilen og du kan tanke el, brint, benzin og diesel. Eegholm er stolte af at have været en del af udviklingsprocessen.
I tæt samarbejde med Hamag har Eegholms udviklingsafdeling udviklet elektronik og software til den nye el-ladestander, som forventes at få stor udbredelse.

OK tankstationen er det første sted i Danmark, hvor bilister kan tanke både brint og el foruden de konventionelle brændstoffer benzin og diesel.

OK realeasede samtidig den nye version af OK app’en. Med OK app’en kan du på en simpel måde betale for dit brændstof eller din bilvask med mobilen på alle OK stationer.

Fakta om brint- og multifuelstationen

Brinttankstationerne i Brabrand og Esbjerg er opført af OK, Strandmøllen A/S og H2 Logic A/S i et konsortium under navnet Danish Hydrogen Fuel.

Optankningen af brint tager ca. 3 minutter og en brintbil kan køre ca. 500 km på en fuld tank.

OK’s el-ladestander i Brabrand er udviklet i samarbejde med Hamag A/S. Et stærkt samarbejde der også står for udvikling og vedligehold af OK’s øvrige tankstationer.

El-ladestanderen lader med 3 x 400 V og op til 32 Amp. Den aktuelle ladestrøm og den deraf resulterende ladetid bestemmes af bilens inverter.

Få din egen elektronikafdeling

Eegholm udviklingsafdeling kan fungere som din egen elektronikafdeling nøje tilpasset dine behov. Vi tilbyder alt fra hardwareudvikling og softwareudvikling til prototyper, test og løbende produktion. Du behøver kun at vælge de områder, du ønsker at gøre brug af.

 

Kontakt

Ole Rasmussen, R&D Manager, or@eegholm.dk, direkte 6155 3081 eller kig forbi http://www.eegholm.dk