Eatons udvider Bussmann-serie med kompakte modulære sikringsholdere og high-speed sikringer

 

ea005966-eaton-modular-fuse-holder
Eaton har føjet et udvalg af modulære sikringsholdere (MFH) og cylindriske gR-high-speed sikringer til Bussmann-serien. De nye produkter forbedrer Power Management-virksomhedens portefølje af kredsløbsbeskyttelsesprodukter til systemdesignere, OEM’er og systembyggere med globale løsninger leveret fra ét sted.

Den nye MFH-serie er blandt de mest kompakte på markedet, hvilket er en stor fordel for systemdesignere, der ønsker at spare plads i udstyret. Sortimentet er fremstillet af termoplast (PBT) og udstyret med et ultrasonisk svejset hus til tre størrelser af sikringer: 10 x 38 i området 0,5A til 32A, 14 x 51 til 1A til 50 A og 22 x 58 til 2A til 125 A.

“Ligesom producenter  i dag kræver effektivitet og høj ydelse, så er pålidelighed og minimale driftsomkostninger også kritiske i dag”, siger Johnny Marchmann, Sales Director, Eaton. “Hos Eaton spiller vores kredsløbsbeskyttelsesløsninger en vigtig rolle for driftssikkerheden og minimal downtime hos slutbrugerne. Med vores nye sikringsholdere og sikringer kan OEM’er og systemdesignere opnå en konkurrencefordel på dét felt”.

Desuden er der en række funktioner, der forenkler og gør montagen hurtigere, så slutbrugerne kan maksimere oppetiden. DIN-skinnemontering er let og kræver ingen værktøjer og der kan vælges mellem kabel- eller spadestikforbindelser.

Sikringsholderen, som nominelt tåler 690 V, har IEC-, UL- og CCC-godkendelser, så det er muligt at vælge en sikringsholder, der overholder globale krav. Den nye sikringsholder findes i enkelt, dobbelt, tredobbelt og firepolsvarianter samt en- og trepolet og nul.

Den nye serie, som er konstrueret til at beskytte halvledere som tyristorer, dioder, ensrettere og statiske relæer, kan beskytte mod fejl i overstrøms-, overbelastnings- og kortslutning-tilstande, så udstyret beskytter både personale og udstyr mod skade.