Eatons signaltårne forbedrer maskinstyringen og optimere dermed produktiviteten

Eatons signaltårne hjælper maskinoperatører med til enhver tid at være på forkant med materialebehov til maskinerne, potentielle nedbrud og farer. Standardenheden SL7 og den lidt mindre SL4 er tilgængelige som optiske eller akustiske modeller, der passer til en række krævende miljøer.

“Signaltårnenes effektivitet kan forbedres yderligere ved at forbinde dem med Eatons intelligente fortrådningsløsning som gør transparent dataoverførsel mulig,” siger Torben Christiansen, Field Application Engineer, Eaton. “SmartWire-DT forbindelsesklemmerne signalerer med  lysdioder, hvis der er problemer. Det hjælper operatørerne med at identificere fejlfunktioner og forenkler fejlfinding. Hermed kan dyre produktionsstop forhindres og maskinens tilgængelighed øges”.

Signaltårne er nemme at montere på kontrolpanelet, og den mindre SL4-model er ideel til installationer, hvor pladsen er begrænset. Alle modeller er meget robuste og har IP66 beskyttelse, hvilket gør dem velegnede til brug i krævende miljøer.

Konfiguration og bestilling af tårnene er også blevet gjort endnu nemmere med det enkle online konfigurationsværktøj, som hjælper designerne med at finde de rigtige moduler til enhver applikation. Modulerne er også nemme at integrere i et PLC-program, og da signaltårnene er substituerbare, kræver opgraderinger eller tilføjelser ingen ændringer af PLC-programmet.