Eatons PowerXL DC1-frekvensomformere giver maksimal fleksibilitet op til 22 kW

ea000608-dc1-range-extension

Eaton udvider sit sortiment af kompakte PowerXL DC1-frekvensomformere med en højtydende 22kW-model. Det medvirker til drevløsninger, der er lette at implementere i effektområdet fra 0,37kW til 22kW. På den måde hjælper power management-virksomheden maskin- og systemdesignere til at skabe teknisk enkle og højtydende applikationer på en effektiv og prisbillig måde med udgangspunkt i et anerkendt sortiment af drev. Typisk anvendes DC1-sortimentet til pumper og ventilatorer, transportbånd, spolemaskiner, belægningssystemer og påfyldningsmaskiner.

Det er imponerende hurtigt og nemt at opsætte DC1-frekvesomformerne. Når først parametrene for en given indstilling er fastlagt, kan de overføres til flere enheder ved hjælp af en USB-stick og et tryk på en knap. Det sikrer hurtig udbygning eller udskiftning af enheder  et produktionsmiljø.

Alle DC1-modeller er IP20-kapslede, med mulighed for IP66-tæthedklasse for drev med nominelle effekter op til 7,5 kW. Da ydelsen ikke derates selv ved en omgivelsestemperaturer op til 50°C, er drevene ideelle til brug i lukkede styringsskabe eller i barske miljøer eller anden brug, der udfordrer gængse drev.

“Udvidelsen af vores sortiment af PowerXL DC1-frekvensomformere skyldes kundernes øgede behov. Det er meget vigtigt, at vi samarbejder med vores kunder om at realisere deres nye projekter hurtigere og mere effektivt. Til simple applikationer giver den nye størrelse med højere nominel effekt kunderne mulighed for at blive inden for DC1-sortimentet, hvor de tidligere måtte overveje at skifte til mere højtydende, dyrere produkter” forklarer Andreas Miessen, Drives Product Manager hos Eaton.

Med CoDeSys-funktionsblokke kan alle PowerXL-frekvensomformere nemt sluttes til Eaton-kontrolsystemer og HMI-produkter. Ud over de almindelige Modbus RTU- og CANopen-interfaces giver hele produktsortimentet mulighed for tilslutning til Eatons intelligente ledningsførings- og kommunikationsteknologi, SmartWire-DT.