Eatons populære lithium-ion UPS-portefølje får ny model

silhouette-countryside

UPS-løsninger er afgørende for at sikre pålidelig drift i virksomheders it- og Edge computing-miljøer. Derfor tilføjer power management-virksomheden Eaton en ny model til deres populære 9PX UPS-serie med forlænget batterilevetid og opdateret firmware.

Digitaliseringen buldrer afsted, og det samme gør efterspørgslen på pålidelige UPS-løsninger, der beskytter virksomheders udstyr og forhindrer driftsafbrydelser, skade og tab af data i deres it-systemer ved strømsvigt eller nedbrud.

Eaton udvider derfor det populære lithium-ion UPS-sortiment med 9PX lithium-ion UPS. Den nye model har en effekt på 6 kVA og optimeret fjernbetjent firmware, som gør den til en komplet plug and playløsning. Derudover kan den nye UPS let integreres med HCI- og virtualiseringsplatforme.

Batterilevetid op til 10 år reducerer vedligeholdelsesbehov
9PX lithium-ion UPS giver brugeren en række fordele sammenlignet med traditionelle UPS-anlæg. Modellen fylder mindre og har både længere batterilevetid og forbedret ydeevne. Den nye 9PX

UPS bruger lithium-ion-batterier, der har en levetid på helt op til 8-10 år i modsætning til UPS-anlæg, der kun har en levetid på 3-5 år.

Derudover giver 9PX lithium-ion UPS 2-3 gange længere driftstid ved fuld belastning sammenlignet med bly-syre-batterier og tilbyder op til fire valgfrie eksterne batterimoduler.

”Den nye 9PX lithium-ion UPS er perfekt til it- og Edge computing-miljøer samt industrielle applikationer. UPS med lithium-ion batterier minimerer samtidig behovet for udskiftning af batterier og on-sitesupport i løbet af livscyklussen,” siger Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton i Danmark.

20 procent lettere end 9PX UPS-modeller
Eatons 9PX lithium-ion UPS-anlæg kan anvendes enten som fritstående enhed eller som rackmonteret. De indeholder samme funktioner som UPS med almindelige bly-syre-batterier fx gruppering af last, der giver brugeren mulighed for prioriteret nedlukning samt udgangsrelæporte, der giver brugeren endnu flere kontrolmuligheder.

9PX lithium-ion rack-UPS vejer 20 procent mindre, og det udvidede batterimodul (EBM) er 40 procent lettere end 9PX UPS-modeller med bly-syre-batterier.

Som en bonus har 9PX lithium-ion UPS 5 års garanti, hvorimod garantien på UPS med VLRA bly-syre-batterier kun løber i 3 år.

Den nye 9PX lithium-ion 6 kVA UPS er tilgængelig på det danske marked nu.

Læs mere om UPS-løsningen her, og besøg Eatons hjemmeside for at lære mere om deres power management-løsninger.