Eaton viser sine seneste teknologier inden for energi og automation på Hannover Messen 2017

På dette års Hannover Messe vil Eaton vise sit omfattende udvalg af teknologier inden for energi og automation til både elektriske og hydrauliske applikationer. Eaton har både stand C71 i hal 11 og stand B15 i hal 21.

På stand C71 vil Eaton vise hvordan man kan implementere intuitive drifts koncepter og optimerer energieffektiviteten. De besøgende på standen kan også finde ud af hvordan Eaton kan hjælpe operatører med at opgradere og forberede maskiner og fabrikker til Internet of Things (IoT).

På standen vil Eaton blandt andet vise HMI/PLC’er fra XV300 serien og RMQ trykknap serien inklusiv de nye knapper med fladt design. De besøgende vil også kunne se Eatons udvalg af energieffektive løsning til IE3 og IE4 motorapplikationer. Eatons eksperter vil i løbet af hele messen være tilgængelige for rådgivning i forhold til maskinbygning inklusiv de skiftende regler der påvirker eksport til Nordamerika.

Eaton viser på stand B15, i hal 21 sine seneste innovationer inden for hydraulik og elektrohydrauliske systemer, som har udviklet et solidt omdømme til høj effekt, energieffektivitet og datatransparens.