Eaton viser intelligent fortrådning på Automatik-messen

Eatons intelligente fortrådning minimerer installationstid og mindsker omkostningerne

 På Automatik i Brøndby, 13.-15. september, viser Eaton, hvordan intelligent fortrådning kan hjælpe systemdesignere til at reducere udviklings- og installationsomkostningerne. Power Management virksomheden viser også sine seneste innovative løsninger, der er designet som en hjælp til konstruktion af intelligente maskiner og systemer, som gør det muligt for kunder at optimere sikkerhed, driftssikkerhed og effektivitet i maskiner og systemer.

Ifølge Johnny Marchmann, salgsdirektør hos Eaton Danmark har den løbende diskussion om Industri 4.0 ofte fokus på emner som netværk, sikkerhed og big data, men udvikling på apparatniveau spiller også en stor rolle. For effektivt at implementere Smart Factory-koncepter kræver det, at ellers enkle komponenter – som kontakter og styringer i udstyr og systemer – omdannes til smarte enheder, der kan kommunikere på en prisbillig, men samtidigt effektiv måde. Eatons intelligente ledningsføringsteknologi er et godt eksempel på en løsning, som allerede er modnet og kommercielt tilgængelig.

Besøgende på Eatons stand B1550 får mulighed for at se, hvordan den intelligente fortrådning reducerer kompleksiteten i fortrådningen til paneler og maskinenheder ved at samle hele den komplekse fortrådning i et enkelt kabel. Det medvirker til at minimere installationsomkostningerne med op mod 85 procent, ligesom OEM’er og slutbrugere kan få omfattende moniterings- og diagnosticeringsdata fra maskinen. Det øger produktiviteten og oppetiden og forenkler desuden vedligehold – så man kan få fuld adgang til potentialet i ideen bag Industri 4.0.

På standen vises også Eatons serier af motorstartere med variabel hastighed, herunder det nyeste produkt i serien, PowerXL DE11, der som standard har et Modbus bruger-interface og mulighed for direkte tilslutning til CANopen. Andre viste produkter inkluderer frekvensomformere, kredsløbsbeskyttelse, motorstartere, Galileo projektdesign-software, CoDeSys3 PLC-programmeringssoftware, sikringer, sensorer og signallamper.

Under hele messen vil eksperter fra Eaton være til rådighed på standen med råd om og vejledning i, hvordan systemdesignere effektivt kan minimere de samlede konstruktionsomkostninger, og hvordan slutbrugere i fremstillingsindustrien kan optimere driften og reducere de samlede ejerskabsomkostninger.