Eaton udnævner intern profil som en af de yngste kvindelige ledere i Norden

Julia Kick, 31 år, forfremmes til Marketing Operations Manager hos power management-virksomheden Eaton i Søborg. Hun bliver dermed en af Eatons yngste kvindelige ledere i Norden.

Julia Kick
Julia Kick

I sin nye stilling får Julia Kick ansvaret for at kompetenceudvikle Eatons nordiske marketingsorganisation for at nå Eatons forretningsmål. Hun skal blandt andet arbejde på at optimere processer på tværs af Norden og Baltikum og på tværs af virksomhedens interne marketingafdelinger med henblik på at forbedre samarbejdet og sikre høj trivsel blandt medarbejderne.

Derudover er Julia Kick engageret i ’Women Adding Value at Eaton’ – et initiativ, der arbejder på at tiltrække og fremme kvinder i at opbygge succesfulde og tilfredsstillende karrierer hos Eaton.

Julia Kick kommer fra tidligere stillinger som Team Lead Digital Marketing og Digital Marketing Specialist i Norden, begge hos Eaton. Her var hun primært ansvarlig for at støtte salget af komponenter og UPS-anlæg.

Julia Kick er oprindelig fra Tyskland og uddannet fra både Copenhagen Business School og tyske Universität Passau. Privat bor hun i København, og fritiden bruger hun blandt andet på at synge i kor og dyrke thaiboksning.