Eaton udgiver ny guide, der kan hjælpe it-administratorer med at optimere deres strøminfrastruktur

Eaton har offentliggjort en ny guide, der kan hjælpe organisationer med at opbygge mere effektive power management-strategier, som kan understøtte kravene til moderne it-arkitekturer. Eatons nye guide beskriver, hvad it-medarbejdere skal overveje, når de vil optimere deres strøminfrastruktur og opnå højere effektivitet og driftsstabilitet.

“Da skalerbare, fleksible og kompatible it-infrastrukturer er blevet normen, bliver den rolle, som power management spiller, stadig mere afgørende,” udtaler Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton. “I nutidens it-miljøer med høj tilgængelighed kan nedetid gennemsnitligt koste 45.000 DKK pr. time for en lille virksomhed og stige til hele 500.000 DKK pr. time for en mellemstor virksomhed. Ved at implementere en effektiv power management-strategi kan virksomheder beskytte deres drift og risikofrit udforske de mange fordele ved moderne, fleksible it-infrastrukturer.”

For at oprette en sammenhængende og effektiv power management-strategi skal it-administratorer vælge strømenheder, software og serviceværktøjer, der ikke blot giver pålidelig drift i sig selv, men også kan kombineres i en robust, langsigtet løsning. Den nye guide giver derfor ekspertråd om de vigtigste faktorer, der vedrører beskyttelse, distribution, organisation, administration og vedligeholdelse af en strøminfrastruktur. Ved at fokusere på disse fem områder sikres det, at der tages behørigt hensyn til alle enkeltkomponenter i hele den løsning, som skal bruges for at opnå optimal effektivitet, sikkerhed og driftsstabilitet. Emnerne omfatter nødstrømsforsyning (UPS), batterier, rackmonterede strømdistributionsenheder, power management-software og rackskabe.

Guiden omhandler også vedligeholdelses- og servicearbejdets afgørende rolle i at sikre pålideligheden af udstyr på lang og kort sigt. Desuden beskriver guiden, hvordan virtualiseringsklar power management-software kan hjælpe organisationer med at få fuld fordel af deres virtualiserede it-applikationer.

Hent Eatons nye power management-guide på http://www.eaton.eu/optimizedpower.