Eaton optimerer 93PS UPS-sortimentet til lav strømeffekt

Modeller med 8 og 10 kW tilbyder førsteklasses funktioner til serverrum og kritiske it-applikationer

Eaton har optimerer 93PS-serien af UPS-anlæg (nødstrømsforsyninger) til lavere nominelle strømeffekter på 8 og 10 kW. Eatons 93PS UPS er den mest avancerede trefasede UPS. Den er fremstillet med henblik på at tilbyde høj tilgængelighed og lave ejeromkostninger til serverrum og kritiske it-applikationer, såsom hospitaler, erhvervsbygninger og produktionsudstyr. Med denne sortimentsudvidelsen får it-fagfolk mulighed for at vælge den UPS, der passer bedst til deres behov, i en modulær eller en monoblok-version. Dette giver mulighed for at reducere hardware og energiomkostninger samt en mere fleksibel tilgang til systemstyring.

“Fagfolk, der kører applikationer med lavere strømeffekt, har typisk enten måttet klare sig med forældet teknologi eller betale overpris for UPS’er, der rækker langt ud over deres effektbehov,” udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton. “93PS UPS blev lanceret som et tiltag, der kunne imødekomme branchens krav om avancerede UPS-funktioner, og som samtidig var optimeret til lavere strømbehov. Den nye serie introducerer enheder med de samme tekniske specifikationer som modeller med højere nominel strømeffekt, men i et mere overkommeligt prisleje.”

De nye modeller er optimeret til lavere strømeffekter og fås i et monoblokdesign, der tilbyder klassens mindste fodaftryk. I 93PS-serien har Eaton implementeret markedsførende teknologier, der muliggør de laveste samlede ejeromkostninger. 93PS tilbyder effektivitetsniveauer på over 96% og en tilbagebetalingstid på mindre end 1,5 år sammenlignet med andre mindre effektive modeller. Da 93PS benytter Eatons ESS-system (Energy Saver System) kan 93PS-serien nå et effektivitetsniveau på op til 99%, hvilket giver mulighed for endnu højere energibesparelser og lavere samlede ejeromkostninger.