Eaton opnår som de første i branchen dobbelt-certificeringer for øget cybersikkerhed

Globale standarder og akkreditering fra tredjeparter er vejen til mere sikre produkter og større tillid fra kunderne, mener power management-virksomheden Eaton, der har fået certificeret deres produktudviklingsprocesser af både IEC og UL.

Vores digitale fodspor bliver større og større. Det gælder også for organisationer og virksomheder, og derfor bliver det stadig vigtigere at beskytte vores data og infrastruktur. Og der bliver da også sat massivt ind: Op mod 950 milliarder dollars vil blive brugt på implementering af Industrial Internet of Things-løsninger på verdensplan i 2025, anslår analytikere.

I forbindelse med deres CyberSecurity Perspectives-forum i efteråret annoncerede power management-virksomheden Eaton, at de som den første virksomhed i branchen har opnået certificering af deres produktudviklingsprocesser fra både International Electrotechnical Commission (IEC) og den globale sikkerhedsvidenskabelige organisation UL.

Certificeringerne understreger ifølge Eatons danske landechef, Nick Luitwieler, Eatons engagement i at sikre, at deres nettilsluttede løsninger overholder alle branchens retningslinjer til punkt og prikke:

“Hos Eaton anser vi cybersikkerhed for at være en grundlæggende byggesten, der er afgørende for design, implementering og drift af digitale løsninger i den industrielle verden.  Vores brancheførende IEC- og UL-godkendelser betyder, at vores kunder kan være sikre på, at de produkter og løsninger, de køber hos os, opfylder de samme standarder, som anbefales af de to internationale nøgleorganisationer for standardisering på området.”

Både IEC 62443-4-1 og UL 2900-1 har i 2020 valideret, at de processer, Eaton anvender til udvikling af produkter og løsninger, er i overensstemmelse med industristandarderne.