Eaton lancerer 9PHD UPS der sikrer strømforsyning i barske arbejdsmiljøer

Den nye Eaton 9PHD UPS er specielt designet til at kunne klare barske arbejdsmiljøer og sikre kritiske systemers stabilitet i krævende marineindustrimiljøer. Den nye, robuste UPS har en meget sofistikeret kerne og et modulært design, der leverer markedsledende effektivitet og optimerede driftsomkostninger – uden at gå på kompromis med stabilitet og sikkerhed.

“En pålidelig strømkilde er for mange af vores kunder en grundpille i sikker drift under hårde og usædvanligt udfordrende arbejdsmiljøer. Det er ikke muligt at skyde genvej, når det kommer til sikkerhed, men virksomheder er på den anden side også nødt til at holde et skarpt øje med driftens samlede omkostninger,” sagde Kalle Roselli, produktmanager, Eaton EMEA. “9PHD er både stærk og effektiv og tilbyder mere end 96 procent effektivitet i dobbelt konverteringsdrift og 99 procent, når Eatons Energy Saver System (ESS) benyttes. Dette, inklusive enhedens høje mulighed for konfiguration og skalering, hjælper os med at opfylde vores kunders specifikke strømkrav og sikrer deres virksomheders kontinuitet.”

9PHD UPS (Without back support - 2)9PHD fås i et effektområde fra 40 kVA til 200 kVA og kommer i to størrelser afhængigt af den påkrævede strøm- og transformerkonfiguration. Da UPS’en er meget fleksibel, kan den tilpasses, så den passer til et stort udvalg af brancher. Den er, med indtrængningsbeskyttelse tilgængelig op til IP54, bygget til at modstå hårde arbejdsmiljøer og er blevet testet til at modstå seismiske forhold og høje vibrationsforhold. Den nye industrielle UPS har et lille fodaftryk og kan fås med interne transformermuligheder, hvilket gør den ideel til brug i overvågning, sikkerhed og kontrol samt produktionsapplikationer.

Da UPS-enheder ofte er placeret i produktionsområder, der kan være svære at få adgang til, især på fjerntliggende steder, såsom skibe, i øde landområder kan installation og løbende vedligeholdelse være udfordrende. Derfor har Eaton 9PHD en modulær opbygning, der sørger for, at den er nemmere at installere og vedligeholde. Den har en praktisk frontadgang og rigelig indvendig kabeltilslutningsplads for at støtte hurtig kabelafslutning og brugen af dobbelte kabler, hvis det er nødvendigt. Yderligere funktioner, såsom løftestropper og hjul, gør, at de robuste enheder er nemmere at håndtere, når de skal installeres, fjernes og vedligeholdes.

9PHD er designet specifikt til marine- og offshoreindustrier for at opfylde skibsrederes, skibsværfters og systemintegratorers behov. Den kan også fås med alle marineklassificeringscertifikater for at imødekomme reglerne, der konstant bliver strammere.

Få flere oplysninger om Eatons strømkvalitetsløsninger på http://www.eaton.eu/marine . Få de seneste nyheder ved at følge os på Twitter via @Eaton_EMEA eller følg os på Eaton Marine & Offshore LinkedIn showcase page.

 

Om Eaton

Eatons elektriske virksomhed er en global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsløbsbeskyttelse; backup strømbeskyttelse; kontrol og automatisering; belysning og sikkerhed; løsninger til infrastruktur og kabling; løsninger til farlige arbejdsmiljøer og ingeniørtjenester. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg på $22,6 milliarder i 2014. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at administrere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har ca. 99.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan få flere oplysninger på http://www.eaton.dk.