Eaton inviterer til gratis webinarer

Eaton inviterer på en lang række webinarer indenfor samme emne. Du kan se frem til hele tre webinarer, som alle vedrører UPS og Eaton Intelligent Power Manager (IPM), og for hvert webinar får du ny og brugbar viden, så du bliver faglig stærk indenfor UPS og IPM.

Du kan her se en oversigt over de kommende webinarer:

21 april: Kom i forkøbet med udfordringer dit datacenter kan møde
Eaton Intelligent Power Manager er en software som sikrer driftskontinuitet i moderne IT-miljøer, og kan være et vigtigt element i både store som små UPS-installationer.
På dette webinar stiller vi skarpt på de udfordringer datacentre kan støde ind i med Eaton IPM. Softwarens primære funktioner er administration, nedlukning og overvågning, og den kan derved effektivisere samt styrke din UPS-installation. Tilmeld dig her.

19 maj: Driftskontinuitet til kritiske applikationer: Intelligent Power Platform optimerer Deep Dive
Intelligent Power Platform optimerer deep dive, og kan være løsningen til holde driften i gang i kritiske applikationer. Dette webinar er en overbygning af vores første webinar i samme webinarserie. Her kan du blive endnu klogere på softwaren, og denne gang vil du blive præsenteret for hvordan du kan automatisere beskyttelsen af din infrastruktur, forbedre driftskontinuitet og hvordan du beskytter vigtige data. Tilmeld dig her.

16 juni: Webinar om cybersikker overvågning fra Eaton
Cybersikkerhed er et vigtigt element i en digital verden, hvor virksomhed og cybersikkerhed går hånd i hånd, men har du helt styr på, hvordan du kan cybersikre din virksomhed og beskytte vigtige data? På dette webinar vil du få indsigt i dels hvorfor cybersikkerhed er vigtig at implementere i din virksomhedsstrategi. Tilmeld dig her.

Alle webinarerne afholdes på engelsk. Du kan læse mere om alle Eatons webinarer samt tilmelde dig lige her.