Eaton introducerer nye vedligeholdelsesfrie kontrolrelæer

Kompakt design, lydløs drift og yderst præcis kobling. De nye HLR solid state kontrolrelæer fra Power management-virksomheden Eaton får praktiske egenskaber og design til at gå op i en højere enhed.

Eaton udvider sin portefølje af elektriske koblingsløsninger med en række nye, robuste og pålidelige HLR solid State relæer til en lang række af koblingsopgaver – fra enkle kontaktorer og frekvensomformere til mere krævende applikationer, der stiller høje krav til både levetid og koblingshastighed.

De nye HLR solid state kontrolrelæer fra Eaton skiller sig ud fra andre kontrolrelæer på markedet ved deres ekstremt lange levetid og minimale vedligeholdelse. Det skyldes, at de hverken har bevægelige dele eller kontakter, der kan blive slidt ned ved brug.

Med korte responstider passer Eatons nye HLR solid state kontrolrelæer perfekt i applikationer med høje og hurtigere koblingsfrekvenser som eksempelvis temperaturkontrol, lyskontrol, pumper og kompressorer, der blandt andet bliver brugt indenfor plast-, emballage- og fødevareindustrien. De nye relæer er desuden modstandsdygtige over for stød og passer derfor godt til mobile enheder og barske forhold med eksempelvis høj luftfugtighed eller skiftende temperaturer.

Perfekte til støjfølsomt medicinsk udstyr og bygningsindustrien
De nye relæer er støjsvage, hvilket også gør dem velegnet til meget støjfølsomme applikationer i for eksempel medicinsk udstyr eller automatiseringssystemer i bygningsindustrien. HLR-serien sparer tilmed plads i elskabet og på DIN-skinnen takket være det kompakte design og en beskeden monteringsbredde på kun 17,5 mm, der svarer til Eatons miniatureafbrydere.

Med andre ord, de nye HLR-enheder er utrolig alsidige. De leveres både som 1-fasede og 3-fasede enheder og kan takket være den integrerede køleplade tages i brug med det samme. HLR-serien indeholder desuden en hockey puck-enhed til nominelle strømme fra 25 A til 125 A, der ligeledes er udstyret med termiske pads samt integreret varistor, der beskytter mod overspænding.

Eatons HLR solid state relæer leveres med alle de nødvendige EU-certificeringer og er tilgængelige på det danske marked nu.

Vil du vide mere om relæerne? Så tilmeld dig vores gratis webinar her.