Eaton Connected leverer en brugsklar, integreret backup- og strømdistributionsløsning

Eaton Connected er Eatons nye løsning til strømdistribution og uafbrudt strømforsyning (UPS). Løsningen er ideel for datacentre, hospitaler, lufthavne og kritiske applikationer, der kræver UPS-backup for at garantere pålidelig og konstant elektrisk strøm. For at sikre et pålideligt driftsmiljø skal en backup-strøminstallation ikke blot fokusere på selve UPS-anlægget, men også den indgående forsyningsledning, omkobling ved vedligeholdelse og udgående strøm. Disse er vigtige for, at strømmen kan komme fra forsyningsselskabet til den distribuerede kritiske last. Ved at integrere alle disse komponenter i en enkelt, afbalanceret løsning forbedrer Eaton Connected driftssikkerhed og tilgængelighed, reducerer design- og installationstider samt minimerer risici.

Konfiguration af et strømdistributionssystem har traditionelt set betydet indkøb, installation og tilslutning af UPS-produkter og koblingsudstyr samt allokering af ressourcer og penge til at afhjælpe eventuelle svagheder og problemer med interoperabilitet, der måtte opstå. Eaton Connected eliminerer disse problemer ved at levere en samlet løsning der allerede er designet og tilsluttet og som forener to gennemprøvede produkter, der hver især er udviklet og fremstillet af Eaton selv.

Eaton Connected-brugere kan vælge mellem Power Xpert 9395P eller Eaton 93PM UPS, som kan fås til direkte præ-tilslutning til Power Xpert CX-koblingsudstyr. Det giver nominelle belastninger fra 30-900 kVA med statiske omkoblingssektioner på op til 1200 kVA til håndtering af udfordrende kortslutningsstrømme. Koblingsudstyret sørger for pålidelige funktioner til strømdistribution og motorstyring på op til 6300 A i alle kommercielle og industrielle applikationer.

Jussi Vihersalo, Business Development Manager for Large UPS hos Eaton, siger: “I et moderne forretningsklima har kunderne brug for og forventer, at løsningerne kan imødekomme skiftende behov hurtigere end nogensinde før. Eaton Connected gør dette nemmere både på design- og installationsstadiet via modularitet og skalerbarhed samt komponenternes gennemprøvede interoperabilitet. Modulerne kan hurtigt samles, så de opfylder nøjagtige projektkrav uden at man spilder kapital eller plads på kapacitet, der ikke er behov for. Kapaciteten kan senere udvides efter behov ved blot at tilføje ekstra moduler for at understøtte en øget last. Fleksibiliteten forbedres yderligere, fordi UPS- og strømdistributionskapaciteterne kan skaleres enten sammen eller uafhængigt, alt efter behov.”

Besøg http://www.eaton.eu/EatonConnected for flere oplysninger om Eaton Connected.