DM i terminering 2020

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i samarbejde med AO Johansen DM i terminering. Alle elektrikere, installatører, projektledere, teknikkere IT specialister og elever kan deltage.

 

Vinderen af DM i terminering er den person, som kan terminere en GIGA-LAN RJ45 på kortest tid. Vinderen kan bryste sig af titlen “Danmarks hurtigste til at terminere en Jack RJ45” og gå hjem med en præmie på en rejse for 2 til en værdi af kr. 10.000.-

Konkurrencen afholdes i samtlige 50 AO butikker i hele landet, hvor der er opstillet en lille stand med datakabler, konnektorer, “hotte”, nyheder og nogle attraktive tilbud på GIGA-LAN kabelsystem. En AO EL-Salgsmedarbejder vil stå for tidstagning samt registrering.

Dagens hurtigste tid i hver afdeling kan man se på den opstillede whiteboard tavle. Efter konkurrencen findes den hurtigste i hver afdeling som får titlen “Lokalmester” samt et par flasker rødvin og en trøje med skriften “Lokalmester”, som han kan bryste sig med. Hver lokalvinder indstilles til titlen “Danmarksmester i terminering 2020”.

Vinderen offentliggøres primo marts 2020

Konkurrencen afholdes for at udbrede kendskabet til, hvor nem GIGA-LAN RJ45 Jack er at terminere.