Digitale data øger effektiviteten i udviklingen

Hvad angår optimering og design af processer i styretavlekonstruktion, skal de forskellige procestrin og interfaces tages i betragtning før den faktiske udvikling.

Digitale data øger effektiviteten i udviklingen

At finde, forberede, revidere og tilpasse komponentdata til anvendelse i CAE-programmer kræver mange ressourcer og øger lead time for mange virksomheder, som er specialiserede i styretavlekonstruktion. Effektive udviklingsprocesser er afhængige af tilgængelighed af komplet og fastlagt komponentdata i de dataportaler, som de valgte CAE-programmer benytter.

En af disse dataportaler er Zuken Component Cloud til E3.series brugere. Som officiel Zuken partner tilbyder Phoenix Contact validerede komponentdata i høj kvalitet i Zuken Component Cloud. Komponentdata kan downloades gratis og anvendes direkte i E3.serie-databasen. Data genereres live fra de leverede eCl@ss data og giver dig den nødvendige geometriske information som dimensioner, porte, opmærkning og klemmepunkter for komponenten. Tidskrævende manuelle trin som at oprette komponenten, indtaste data og tildele klemmepunkter er ikke længere nødvendigt. Workflowet med digitale data fra Zuken Component Cloud er omkring 10 gange så hurtigt som manuel forberedelse og oprettelse af data og derfor øges effektiviteten i udviklingsprocessen markant.

 

Mere om optimerede processer i styretavleproduktion