Det rigtige værktøj giver sikre crimptilslutninger i enhver applikation

På baggrund af markedskrav og specifikationer for crimptilslutninger optimerer og udvider Phoenix Contact Crimpfox programmet. Den nye Crimpfox Centrus…. NC har en smal grebsbredde og passer ergonomisk i din hånd og giver frit udsyn på crimpområdet. Automatisk tværsnitstilpasning for ledertværsnit fra 0,14mm2 til 6 mm2 samt TWIN terminalrør op til 2 x 4 mm2 giver crimpning af høj kvalitet.

Crimpfox-TC MP-6 er velegnet til crimpning af både solide Heavycon kontakter i CK 1,6/CK, 2,5/CK 4,0 serierne samt SACC kontakter. Det multifunktionelle digitale display muliggør enkel og intuitiv drift og den roterbare locator hjælper med nøjagtig positionering af kontakterne i crimpområdet.
Den universelle tang, Crimpfox-C D med parallelle crimpprocesser, crimper skærmede 1-pair, 2-pair og 4-pair huse fra DMCC 0,5 serien med forskellige crimpindsatse. Kombinationen af forskellige dybder og crimpindsatse muliggør høj varians og pålidelig EMC-skærmning ved crimpning af et tilsluttet datakabel.

Crimpværktøjer fra Phoenix Contact imponerer med et ergonomisk design, der giver bekvem og præcis ledningsbearbejdning med optimale resultater. Applikationen definerer tydeligt, om et terminalrør er nødvendigt til en Push-in tilslutning, eller om en solid crimpkontakt er påkrævet til en kontaktindsats. Det er vigtigt at tage producentens specifikationer og gældende standarder i betragtning.

Mere om Crimpfox Centrus

Mere om håndværktøj