Den første Type 3 apparatbeskyttelse med Push-in tilslutningsteknologi

 

Phoenix Contacts Plugtrab SEC er verdens første Type 3 overspændingsafleder med Push-in tilslutningsteknologi og tilbyder et højt beskyttelsesniveau for industrielle strømforsyninger. Push-in tilslutningsteknologien gør dig i stand til at udføre hurtig installation af produkterne uden brug af værktøj.

Takket være beskyttelsen af industrielle strømforsyninger øges anlæggets levetid og oppetid. De stikbare produkter gør det muligt nemt at tjekke og vedligeholde overspændingsbeskyttelsen. Du kan benytte den stikbare fjernmeldekontakt til at se driftsstatus for beskyttelsesenhederne, både ved installationen og i kontrolrummet.

Som en Type 2/3 beskyttelsesenhed med 5 kA nominel afledningsstrøm, er denne beskyttelsesenhed også egnet til mindre udendørs applikationer, for eksempel udendørs belysninger eller alamsystemer. Takket være internationale certificeringer og godkendelser er global anvendelse også mulig. Produktprogrammet indeholder også produkter med skruetilslutningsteknologi. Forskellige spændingsversioner fra 24 V til 230 V AC/DC udvider produktprogrammet.

Læs mere om overspændingsbeskyttelse af strømforsyninger.