Siemens A/S

Den fleksible serie af sikringsholdere til din eltavle

Smeltesikringer anvendes stadig i mange applikationer inden for både industri og effektfordeling. Smeltesikringer har nogle fordele i forhold til sikringsløse anlæg, og derfor anvendes der stadig mange sikringer.

Der findes flere forskellige typer af sikringsholdere/afbrydere alt efter, hvilken applikation de skal anvendes til.

Sentron 3NP1 er en serie af sikringsholdere til DIN/NH-sikringer og findes i mange forskellige versioner, der giver mulighed for optimering af dine løsninger. Serien er alene sikringsholdere, altså ikke en sikringslastafbryder, hvor der afbrydes med et kontaktsæt, før sikringen gøres spændingsløs, men en holder, hvor sikringen trækkes direkte ud af hovedstrømmen, hvilket betyder, at der ikke kan kobles med belastning. 3NP1-serien fås i en lang række forskellige versioner, og som noget nyt også i andre konfigurationer end 3-polet, fx:

  • 1-, 3- og 4-polet
  • DIN00 – 3 sikringer, 160 A–630 A
  • Med flade terminaler, boksterminaler eller til 60 mm skinnesystem
  • Med eller uden sikringsovervågning

 

Sentron 3NP1-serien er den absolut mest omkostningseffektive løsning af sikringsholdere til DIN-standard smeltesikringer, og med 1-polede versioner kan du også vælge en optimal løsning til DC-applikationer.

Manual/katalog kan downloades på http://www.siemens.com/lv10

Få mere info: Industry Mall http://www.siemens. dk/3np1-katalog

Bliv klogere på DS/HD60364!

I forbindelse med indførelse af de nye installationsregler i DS/HD60364 inviterer vi til en række seminarer rundt om i landet, hvor vi kigger på nogle af de ændringer, som påvirker kravene til elinstallationer.

Læs mere og tilmeld dig her

Hold dig opdateret – tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: http://www.siemens.dk/installatørNyt