Den bedste løsning til moderne bygningsteknologi

PTI installationsklemmer fra Phoenix Contact hjælper med hurtig og pladsbesparende konfiguration af fordelingstavler til bygninger. Alle rækkeklemmer er præcist tilpasset til kravene fra elektriske installationer og fordelerkonstruktionen.

Push-in installationsklemmerne med en særlig lav profil er egnede til fortrådning i flade installationsfordelere. Du kan kontaktere neutrale DIN-skinner nemt og uden værktøj med gennemføringsklemmen. Takket være det integrerede endebeslag og støttebeslagsfunktion spares der yderligere plads i installationsfordeleren. PTI klemmernes knivskillefunktion afbryder nemt klemmerne fra den neutrale leder. Det muliggør en hurtig dielektrisk test. Installationsklemmerne med knivskillefunktion til individuel afbrydelse af kredsløb skræddersyes til dine specifikke krav til installationsteknologi.

Programmet af Push-in installationsklemmer omfatter et bredt udvalg af 3-etages installationsklemmer og neutralleder-skilleklemmer samt de tilhørende gennemføringsklemmer, skilleklemmer og jordklemmer. Ledertværsnit fra 4 mm² til 16 mm² kan tilsluttes afhængigt af klemmernes bredde.

 

Mere information om installationsklemmer