De 9 mest almindelige strømproblemer, der kan sætte driften ud af spil.

De 9 strømproblemer

Bygninger er i stadig stigende grad afhængige af netværksforbundet IT, IoT og andre følsomme elektroniske enheder – og denne udvikling vil fortsætte i endnu højere grad i fremtiden. Behovet for at undgå omkostninger i forbindelse med strømafbrydelser har derfor aldrig været mere afgørende.

Det betyder, at evnen til at håndtere fald i spændingen, overspænding, transienter, spændingsvariationer, linjestøj og andre forsyningsvariabler er lige så vigtig som at kunne håndtere totale strømafbrydelser.

Et UPS-system (Uninterruptible Power Supply) gør det muligt at maksimere udstyrets oppetid på tværs af hele virksomheden, holde forretningskritiske processer kørende og beskytte værdifulde data, der kan blive ødelagt eller endda gå helt tabt. Den registrerer, når strømkvaliteten forringes, eller strømmen svigter og giver næsten øjeblikkelig beskyttelse, så en standby-strømkilde som f.eks. en generator har tid til opstart, eller udstyret kan lukkes ned.

Udforsk de faktorer, der påvirker kvaliteten af strømmen fra elnettet, og som kan koste dig penge – samt virksomhedens omdømme – hvis ikke du har lagt en effektiv strategi.

Download oversigt over strømproblemer, der kan sætte driften ud af spil