Bliv klogere på DS/HD60364!

I forbindelse med indførelse af de nye installationsregler i DS/HD60364 inviterer vi til en række seminarer rundt om i landet, hvor vi kigger på nogle af de ændringer, som påvirker kravene til elinstallationer.

 

Du har nu mulighed for at deltage i seminaret omkring DS/HD60364, hvor du vil blive opdateret på nogle af de nye regler, som vil påvirke det daglige arbejde med elinstallationer. På dagen vil vi fx komme ind på:

  • Vurdering af risikoen for transiente overspændinger fra fx atmosfæriske forhold og dermed brug af transientbeskyttelse
  • Nye regler om opdeling af installationen på flere fejlstrømsenheder
  • Gnistdetektorteknologi (AFDD) og brugen af denne iht. DS/HD60364

 

Dagen vil være en god blanding af gennemgang af regler og komponenter, som understøtter og viser, hvordan reglerne kan opfyldes. Der vil også være en kort introduktion til Siemens Simaris Design software, som er et dimensioneringsprogram til beregning af lavspændingsinstallationer.

Dagens indhold gør dig klogere på, hvordan du nemt kan opfylde dokumentationskravene.

Arrangementet varer fra 9:00 til 12:00 og efterfølgende vil der være en let forplejning.

Seminarerne vil foregå på forskellige lokationer fordelt rundt i landet i løbet af efteråret. Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle princip.

Rønne 26. september

Ringsted 8. oktober

Odense 9. oktober

Klampenborg 22. oktober

Viborg 19. november

Esbjerg 20. november

Få mere info og tilmeld dig her

 

Er det relevant for dig…

Seminaret henvender sig til personer, der er ansvarlige for projektering og dimensionering af elinstallationer i alle slags bygninger lige fra boliger til kommercielle og industrielle bygninger.

Tilmeld dig på http://www.siemens.dk/60364