HellermannTyton

Beskyt dine lednings-/kabelmærker!

Krympeflex transparent fra HellermannTytonKrympeflex bruges i forskellige industrier og elektriske applikationer – for eksempel til at isolere og beskytte kabler / elektroniske komponenter mod varme, slid, kemikalier eller vand, samtidig med at de tillader inspektion.
Se mulighederne her.

Mangler du Krympeflex eller formgods til din applikation? Så har HellermannTyton en masse former for krympeslanger og formgods du helt sikkert noget du kan bruge. Læs mere her.

Hvad er klar/gennemsigtig Krympeflex?
Mange kabler er farvekodet eller har identifikationsmærker trykt på dem – for eksempel i offentlige bygninger som lufthavne og hospitaler, men også i tunneler og transportmidler som jernbanevogne, skibe og fly. Gennemsigtig Krympeflex bruges ofte til at isolere kabelkapper samtidig med at identifikationsmærkerne er synlige.
Dette gør den ideel til beskyttelse af ledere samt kabelmærker og den transparente slange giver mulighed for visuel besigtigelse og beskytter opmærkningen. Læs mere her.

Nyttige links

Krympeflex fra HellermannTyton
Ønsker du vareprøver, eller rådgivning vedr. anvendelsesmuligheder, så kontakt os allerede i dag på tlf. 70 23 71 20, eller via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk.
Du kan også altid besøge vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information.

OBS: Husk også at dykke ned i VærktøjsKassen!