B.E.G. vinder “Choice of Installers”

B.E.G. vinder “Choice of Installers” Award ved 2015 KNX PlugFest for sin PD11 Super Flat tilstedeværelsessensor

92583_PD11-M-1C-FLAT-DE
I forbindelse med “PlugFest eventet”, der fandt sted i Moskva under The Trade Interlight 2015 messen, stillede producenterne af intelligent bygningsinstallation (IBI) fra Amerika, Rusland, Europa og Asien deres produkter til rådighed for professionelle installatører til en offentlig test.

Arrangørerne var KNX User Group, Moskva State University for Building (MGSU) og Frankfurt Trade Fair (arrangør af messen Interlight Moskva, drevet af Light + Building).

Mere end tredive producenter fra hele verden præsenterede deres produkter i denne sammenhæng til individuel vurdering. I forbindelse med “Choice of Installers” er B.E.G.’s KNX sensor PD11 blevet kåret som den fladeste sensor i verden. Den designorienterede tilstedeværelsessensor til styring af lys er kendetegnet ved det ekstremt flade design på kun 0,85 mm. Den er især foretrukket af arkitekter på projekter, der har fokus på design.

Denne pris beviser endnu en gang, at funktionalitet og design ikke behøver at modsige hinanden. De innovative funktioner i vores produkter bekræfter os i, at vi er førerende producent af tilstedeværelses- og bevægelsessensorer. Vi takker arrangørerne og alle de deltagere, der stemte på B.E.G., “ siger Stephan Winkelmann, der er B.E.G.’s markedsføringsansvarlige Worldwide.

Link til original artiklen:
http://knxtoday.com/2016/01/7135/b-e-g-wins-choice-of-installers-award-at-2015-knx-plugfest-for-its-pd11-super-flat-occupancy-detector.html

Læs mere på beg.dk