Adskil eller beskyt applikationer sikkert og enkelt med Push-in tilslutning

Skilleklemmen PT 6 P/P HV med Push-in tilslutning fra Phoenix Contact er kendetegnet ved den brugervenlige tilslutningsteknologi og skilleelementet. Koblingstilstanden er altid tydelig.

Takket være isoleringsstikkets og skilleknivens robuste design kan komponenterne anvendes i barske miljøer. Skilleklemmer kan belastes op til 32 A og er designet til spændinger op til 1000 V. Den integrerede 4 mm prøvestikbøsning gør hurtig og sikker test mulig.

Sikringsklemmen PT 6-DREHSI med Push-in tilslutning udvider det eksisterende program. De er egnet til 5 x 20 mm type G sikringer og fås også i en variant med udløsningsindikator. Defekte sikringer kan nemt identificeres ved hjælp af et LED display. Sikringer er nemt tilgængelige, og de kan derfor nemt udskiftes.

Sikringsklemmerne er designet til at være ekstremt robuste og alsidige. Alle klemmer understøtter fleksibel potentialedistribution ved hjælpe af den universelle funktionsskakt. Flade mærkningsområder giver nem identificering i alle installationer.

Se det brede sikringsklemmeprogram med Push-in tilslutning