Niko Danmark

Stenager 5
6400 Sønderborg
Telefon:
+45 74 42 47 26
E-mail:
Hjemmeside:

Niko-Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Niko-Servodans løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Og samtidig er Niko-Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.

Niko-Servodan har en stærk landsdækkende organisation, der står klar til at hjælpe dig med både rådgivning, uforpligtende projekteringsforslag og teknisk support.

Vi kalder det for Lysstyring der holder!

Vores mange produkter anvendes i private hjem, hvor de skaber god komfort, tryghed og energibesparelse. Og ikke mindst på det professionelle marked, hvor Niko-Servodans sensorer og øvrige produkter anvendes i såkaldte kommercielle bygninger, dvs. private virksomheder og offentlige organisationer.
Som partner i et hav af lysstyringsprojekter har vi gennem årene opbygget en omfattende projekterfaring, som dagligt benyttes af rådgivere, grossister og installatører til projektering af lysstyring i utallige virksomheder og offentlige bygninger.
Niko-Servodan er markedsleder i Danmark og opererer på ca. 20 markeder verden over – enten via egen distribution eller via forhandlere.

Niko-Servodan er 100 % ejet af Belgiske Niko Group, som tilbyder moderne elinstallationer, der giver komfort, kontrol og effektivitet på en behagelig måde. Niko Group er et familieejet holdingselskab, der drives fra Belgien, og som har virksomheder i Danmark, Sverige, Frankrig, Holland, Schweiz, Tyskland, Østrig, Polen og Slovakiet. Koncernen beskæftiger mere end 620 medarbejder og har en årlig omsætning på over 130 millioner Euro.


Udgivet af Niko Danmark