Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S
Roskildevej 22, 2620 Albertslund
Telefon:
60 39 27 00

Prysmian Group er verdensførende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.

Koncernen blev etableret i Danmark i 1996 under navnet Draka Denmark Optical Cable A/S. I februar 2010 blev Draka fusioneret med Prysmian under navnet Prysmian Group og i dag beskæftiger Prysmian Group Danmark A/S godt 20 ansatte i Albertslund, med salg og administration.

Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste og mest respekterede kabelbrands globlat, nemlig Prysmian, Draka og General Cable – hvis navne alle fortsætter som selvstændige og komplimentære varemærker. Med en stærk positionering på højteknologiske markeder, har vi markedets bredeste sortiment af kabelprodukter og -services samt teknologisk know-how.

Elforsyning: design, produktion og installation af kabler og komponenter til transmission og distribution, både på kraftværker og i primære og sekundære distributionsnet, herunder til underjordiske og undersøiske højspændingssystemer.

Grossist & installatør: komplet kabelsortiment af brandsikre, miljøvenlige, røgsvage, halogenfri og applikationsspecifikke løsninger til kabelføring mellem og inde i bolig- og erhvervsbyggeri.

Industri: kundespecifikke kabelføringsløsninger til en bred vifte af industrielle applikationer, herunder til olie og gas, militær og forsvar, specialiteter og OEM, vedvarende energi, elevatorer, luftfart og transport.

Telekom: kabelføringsløsninger og tilslutningsprodukter til telekommunikationsnetværk. Produktportefølje omfatter optiske kabler, tilslutningsmuligheder, OPGW og kobberkabler.

Optisk fiber: produktion og udvikling af single-mode-fiber, multimode-fiber og speciel optisk fibre.

Multimedie: kabelføringsløsninger til alle slags kommunikationsbehov i lokaler, industri- og transportinfrastrukturer (datakommunikation, multimedie-specialer, mobile netværk og signalering).

Aktiviteterne i Danmark
Draka Denmark Optical Cable A/S blev etableret i Danmark i 1996 med udvikling, produktion og salg af MMS kabelløsninger. Efterfølgende blev en kobberafdeling med salg og logistik tilføjet i 2001. Februar 2010 blev Draka fusioneret med Prysmian under navnet Prysmian Group. Marts 2017 lukkede multimedia kabelfabrikken i Brøndby – og i dag beskæftiger Prysmian Danmark A/S godt 20 ansatte i Albertslund.


Udgivet af Prysmian Group Denmark A/S