EOT – Electronics of Tomorrow

Træd ind i fremtidens teknologier på Innovationsområdet

Innovationsområdet er hands-on, det er den ægte vare og de fysiske produkter. Det er her du kan føle på fremtiden og mærke efter.

I år har vi teamet op med CenSec – Center for Space, Defence & Security. Derfor kan du nu få et unikt hands-on indblik i fremtiden for rum-, forsvars- og sikkerhedsindustrien.

GomSpace

GomSpace er en globalt førende designer, udvikler og producent af high-end nanosatellitter til kunder på det akademiske, offentlige og kommercielle marked. På messen medbringer de deres demosatellitter samt modeller af nogle af deres komponenter.

– Demosatellitter
– Komponentmodeller

Force Technology

Eye-tracking er fysiske briller, der optager og analyserer, hvad brugeren ser på, i hvilken rækkefølge og hvor længe. Eye-tracking anvendes blandt andet til at undersøge betjening af maskiner, og hvordan vi forstår manualer og instruktioner.

Oplev
– Eye-tracking briller

SecuriOT

SecuriOT er et selskab med fokus på løsninger og services til sikring af produktionssystemer imod den stigende cybertrussel. Honey Pot er et passivt overvågningssystem. Systemets kernefunktion er at slå alarm i tilfælde af hackerangreb eller malware-relaterede aktiviteter.

Oplev:
– Honey Pot overvågningssystem

MyDefence

Virksomheden er specialiseret i udvikling af avancerede sensorer til militære kunder til at imødegå truslen fra ondsindede droner. WINGMAN drone detektor og PITBULL drone jammer er to produkter, som er udviklet til at detektere, tracke og jamme droner.

Oplev:
– WINGMAN drone detektor
– PITBULL drone jammer

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut fremviser 3D-printede komponenter beregnet til overførsel af elektromagnetiske signaler og effekter i radio-frekvensområdet. Komponenter som f.eks. bølgeledere, filtre og antenner, der anvendes i power elektronik og signalbehandling på tværs af fagområder, som f.eks. i forsvars-, rumfarts- og Big Science-industrien.

Oplev:
– 3D-printede komponenter til radio-frekvensområdet

Huber+Suhner

Huber+Suhner fremviser deres RF over fiber system til brug ved datatransmission over større afstande, hvor RF-signaler, eks. GPS- eller wifi-signaler skal sendes/modtages eks. i felten. De viser også deres fiberoptiske switch, hvor brugeren har mulighed for remote cross connect management af sit netværk til brug for kritisk data, broadcasting etc.

Oplev:
– RF over fiber system
– Fiberoptisk switch

DTU Space

DTU Space fremviser elektronik og komponenter, som allerede er implementeret på Den Internationale Rumstation (ISS), bl.a. en ASIM-computer. Herudover en røntgendetektor som skal monteres på en satellit og herfra detektere gammastråling fra sorte huller i rummet.

Oplev:
– ASIM-computer
– Røntgendetektor


Hent din fribillet til EOT i dag

✔ 110+ af branchens førende virksomheder
✔ 37 konferenceindlæg fordelt på 6 spor
✔ 19+ startups & pitching-konkurrence
✔ 45 nationale og internationale speakere

Vi vender forretningsmodellen på hovedet, så du oven i en eksplosion af viden, netværk og fri entré får fuld forplejning dagen igennem.

Hent billetten og se hele konferenceprogrammet her