PCSCHEMATIC A/S

Stor efterspørgsel efter Cabledim – se programmet på Automatik 2018

Programmet PCSCHEMATIC Cabledim, til dimensionering af samlet fremførte kabler, blev officielt frigivet i begyndelsen af august i år. Siden da har firmaet PCSCHEMATIC, som har udviklet programmet i samarbejde med ÅF, fået rigtig meget opmærksomhed. Det var nemlig en længe ventet nyhed i branchen.

”Selv om Automatikmessen overvejende henvender sig til folk, der arbejder med automation, har vi alligevel valgt at fokusere en del på PCSCHEMATIC Cabledim i år,” fortæller Dorthe Larsen, salgschef hos PCSCHEMATIC.

”Interessen i branchen generelt har simpelthen været overvældende,” fortsætter Dorthe Larsen. ”Vi er nærmest blevet lagt ned af alle de henvendelser, vi har fået. Derfor vil der også være mange på messen, der har brug for programmet.”

El-dokumentationsprogrammet PCSCHEMATIC Automation, som er firmaets hovedprodukt, er selvfølgelig også med. I seneste version er det bl.a. blevet lettere af få produceret monteringsklare ledningsbundter med korrekte ledningslængder, opmærkning og koresvøb/tyller.

Mere info