STEINEL sensorlampe S1v4 på EL & Teknik 15 til 17 maj 2018.

Roliba A/S er en danskejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med en bred pallette af produkter til byggemarkedsbranchen, el-branchen og diverse specialforretninger.

HISTORISK TRÅDLØS SENSORLAMPE 

STEINEL S1v4 Sensorlampe

Når boligforeninger ønsker at udskifte lamper i forbindelse med renoveringsopgaver, er der stor efterspørgsel på Rolibas trådløse sensorlamper fra STEINEL, og det er der en særlig grund til. STEINEL RS PRO LED S1 modellen var den første af sin slags og har opnået et renommé, som et af de bedste produkter på markedet. Dem, der kender lampen, ved, at den står for høj kvalitet og utroligt få fejl. Vi har efterhånden installeret flere tusinde af dem, og de fortsætter med at være i høj kurs i boligforeningerne, konstaterer Sigurdur Asgrimsson, produktchef hos Roliba.

STEINEL RS PRO LED S1’eren har, ligesom den nyere RS PRO LED Q1-model, 31 trådløse kanaler og en såkaldt højfrekvens-sensor, der ikke blot har en 360 graders og 8 meters rækkevidde, men også er i stand til at trænge igennem de fleste dørtyper. – Vores lampesensorer er utroligt følsomme og skyder igennem både træ- og glasdøre. De indstilles typisk, så de går cirka 10 cm ind i lejlighederne. Det betyder, at lyset allerede er tændt, inden beboeren har låst sin hoveddør op og træder ud i opgangen, forklarer Sigurdur Asgrimsson.

STILRENT DESIGN OG LYSEFFEKTER
Det er ikke kun funktionaliteten, der har betydning, når andelsboligforeninger skal vælge nye lamper til opgange, gangarealer og kælderområder. Næsten lige så vigtigt er de æstetiske kvaliteter. Lamperne må naturligvis ikke være skæmmende for øjet – tværtimod, må man gerne lægge mærke til dem. – Det er vores erfaring, at beboerne sætter pris på det stilrene og minimalistiske look i vores lamper. Det skal se ordentligt ud, forklarer Sigurdur Asgrimsson og tilføjer: – RS PRO LED S1-modellen har sådan nogle riller i bunden af lampen, som giver en bagudrettet lyseffekt på væggen eller i loftet. Det har faktisk ikke en stor belysningsfunktion, men det er flot at se på, siger han.

KVALIFICERET RÅDGIVNING
Udover de trådløse sensorlamper tilbyder Roliba også andre STEINEL sensorlampe løsninger, RS PRO LED R1 og RS PRO LED P1, som sammenkobles via ledning. Det er muligt at tilslutte op til 10 lamper sammen, og en sådan løsning kan give mening i visse tilfælde.
– I renoveringsopgaver, hvor der i forvejen er ledning imellem lamperne, bliver installationen af disse lamper billigere. Vi kommer meget gerne ud til kunden og undersøger de forskellige muligheder, og hvis de godt vil afprøve lamperne først, laver vi gerne en prøveopsætning, fortæller Sigurdur Asgrimsson.

Kom på mød os på EL & TEKNIK 2018
Stand A-1639

Til en lille snak om STEINEL sensorlamper og sensorteknologi. EL & TEKNIK 2018 afholdes den 15 til 17 maj i Odense Congress Center.