PCSCHEMATIC A/S

PC|Cabledim online kurser

Vi har gennem de sidste måneder oplevet en stigende interesse for PC|Cabledim og flere brugere har efterspurgt muligheden for kurser, der giver dem en øget indsigt i brugen af programmet og Installationsbekendtgørelsen.

Det er derfor en stor glæde, sammen med AFRY, som vi har udviklet programmet i samarbejde med, at kunne præsentere 2 kurser i PC|Cabledim:

Kursus 1
Kursus 1 er til dig, der har brug for at arbejde med Cabledim. Du får grundig introduktion til brugen af Cabledim i forhold til installationsbekendtgørelsen og en gennemgang af alle dialogbokse og de værdier du skal tage stilling til før indtastning. På kurset får du vist hvordan du tegner din installation og hvordan programmet udregner resultaterne som du har brug for at dokumentere, og du lærer hvordan man effektivt udarbejder sin dokumentation. Læs mere om kursus 1

Kursus 2
Kursus 2 er til dig, som allerede er fortrolig med Cabledim og som ønsker en mere teknisk og dybdegående gennemgang af hvorfor programmet regner som den gør med udgangspunkt i Installationsbekendtgørelsen. Det forventes at du har en udvidet el-teknisk baggrund og forståelse samt har deltaget i Basiswebinaret fra PCSCHEMATIC samt gennemgået Kursus 1. Læs mere om kursus 2

For begge kurser gælder det, at du skal have deltaget i webinaret Introduktion til Cabledim.

Læs mere om vores kurser og tilmeld dig her

Har du spørgsmål til PC|Cabledim eller vores kurser er du altid velkommen til at kontakte Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com eller telefon 4678 8244.