EOT – Electronics of Tomorrow

Fagchef i DIS: ‘Konceptet er så godt, at vi har valgt at gå ind i styregruppen’

Høj faglighed i konferencerne og besøgende af høj kvalitet er to centrale grundsten på elektronik- og teknologieventen, EOT – Electronics of Tomorrow. Netop derfor har DIS ifølge fagchef, Finn Yding Sørensen, valgt at udstille på EOT 2019.

DIS – Dansk IngeniørService er en af Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomheder og er at finde i det stærke udstillerfelt på EOT 2019.

Højt fagligt niveau sikrer kvalitetsleads
– EOT’s konferencer har så højt et fagligt niveau, at både senior-ingeniørerne og beslutningstagerne kommer. Alle, jeg har talt med, siger, at de fik både ny viden og kontakter af høj kvalitet med hjem. Konceptet er så godt, at vi har valgt at gå ind i styregruppen for at sikre, at EOT fortsat er et sted, hvor vi mødes med ligestillede og løfter hinanden og det faglige niveau, siger Finn Yding Sørensen, fagchef for ‘Hardware & Software’ hos DIS – Dansk IngeniørService

Fokus på kvalitet og faglighed fremfor kvanititet
– EOT’s indflytningsklare all-inclusive standkoncept fastholder fokus på indhold, kvalitet og faglighed. Det gør det nemt at møde leverandører og kunder uden først at skulle bruge en masse tid på hvor mange lamper, man skal sætte op på standen, udtaler Finn Yding Sørensen på afsluttende vis.

EOT – Electronics of Tomorrow afholdes den 7.-9. maj 2019 i MCH Messecenter Herning i samarbejde med Professionel Elektronik, Ingeniørforeningen IDA, DI – Digital og branchens stærkeste udstillere.

Se mere om EOT og dine muligheder her