Den 1. juli 2017 åbnede Wieland Electric GmbH eget salgskontorer i Malmø.

Wieland Electric GmbH er kendt for sit omfattende udvalg af klemrækker, printklemmer, industrielle stik, elektriske komponenter, en lang række sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC. Vi er producent af ​​verdens største og førende system af stik til stikbar installation. I mere end 100 år har vi været banebrydende pionerer og udviklet innovative løsninger.

Dr. Ulrich Schaarschmidt, CEO, Wieland Electric GmbHMelina Redenby, Salgsassistent, Wieland Electric AB
Joachim Barthen, Head of Sales International, Wieland Electric GmbH
Jessica Lindén, Salgsassistent, Wieland Electric AB
Kenneth Cronberg, Adm. Direktør, Wieland Electric AB

Vi er en selvstændig familieejet virksomhed, der skaber fremtidssikker strøm- og signalfordeling, med avanceret tilslutningsteknologi og innovativ elektronik i hele verden – nemt, hurtigt og sikkert. Vores service betyder, at vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning og ved at handle ansvarligt, kan vi give den sikkerhed, kontinuitet og muligheder for vores kunder. Vi inspirerer vores kunder med innovativt drift, kvalitet og hastighed. Vi ser nu frem til det fremtidige samarbejde med vores svenske kunder. Vores varesortiment findes på: http://www.wieland-electric.com I Sverige håndteres alle henvendelser vedr. leveringer, ordrebehandling, fakturering m.v. via vores kontor:
Wieland Electric AB
Krossverksgatan 9 B
216 16 Limhamn
Tlf: 040 652 90 00
sales.sweden@wieland-electric.com

Fredag d. 30. Juni åbnede datterselskabet officielt kontoret i Limhamn. “Det svenske marked byder på attraktive muligheder for Wieland. Vi ønsker, at dette nye salgskontor realiserer dette, med et klart fokus på kunden”, sagde Adm. Direktør Dr. Ulrich Schaarschmidt under åbningsceremonien. Kenneth Cronberg tilføjede: “Vi kan, som vores eget team håndtere kundernes behov i Sverige på en mere målrettet måde, og dermed give kunderne en bedre service end det tidligere var muligt, inden for rammerne af det salgs- partnerskab, vi havde tidligere.” Joachim Barthen, chef for international salg og ansvarlig for overdragelsen fra distributøren til det nye datterselskab, sagde: “i tråd med vores strategi, kan vi nu tilbyde og sikre de svenske kunder mere kvalificeret support af de eksisterende produkter.