Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Telefon:
45 46 58 00
E-mail:
Hjemmeside:

I mere end 50 år har Wexøe A/S spillet en vigtig rolle som distributør af kundetilpassede løsninger, samt førsteklasses produkter og services – til elektriske installationer, data installationer og automatisering – i boliger, administrativt byggeri, i fabriksbygninger og på produktionsanlæg og maskiner.
Vores produkter, løsninger og services spænder vidt fra; fordelingstavler, installations- og kabelkanaler, intelligente bygningsinstallationer over data rack, industrielle indkapslinger, netværksløsninger og til industriel automation.
Hos Wexøe A/S lægger vi vægt på at levere løsninger og produkter af den bedste kvalitet, baseret på god rådgivning og service. Gode løsninger – der giver værdi – skaber vi  i et tæt samarbejde med dig.

Wexøe A/S er en del af Wexøe Gruppen, som består af selskaberne Wexøe A/S, Skaarup Imcase A/S og Wexøe Solutions A/S  under Wexøe Holding A/S. Selskaberne i Wexøe Gruppen tilbyder, i tæt samarbejde; produkter samt kundetilpassede løsninger, rådgivning og service – inden for forretningsområderne; stærkstrøm, elektrificering af jernbane, elinstallation, automation, elektromekaniske komponenter, datainstallation og endelig køling af datacentre.


Udgivet af Wexøe A/S