NKT (Denmark) A/S

Vores ekspertise er din sikkerhed

Hos nkt cables tester vi selv alle kabler. Vores forsknings- og udviklingscentre er nogle af de mest anerkendte af sin art i Europa og i Norden har vores to kompetencecentre med eget testlaboratorium konstant fokus på at designe, udvikle, teste og validere de materialer og designs, som vi anvender til vores kabler.

cpr-nkt-cables

Vores laboratorier har både kapacitet og kompetencer til at gennemføre omfattende brand- og materialetests, som baserer sig på undersøgelser af f. eks. energiindhold, brandspredning, røgudvikling, syredannelse, udsendt varmeeffekt og dråbedannelse (brændende plastdråber, som spreder brand). Kun på den måde kan vi garantere, at alle vores produkter lever op til de nye krav.

Brug for flere svar? 
Vil du vide mere om Byggevareforordningnen (CPR), ringer du blot til nkt cables på 59 66 12 34. Så vil en af vores mange eksperter inden for Byggevareforordningen rådgive dig. Du kan også finde mere information på vores hjemmeside www.nktcables.dk

Formålet med Byggevareforordningen (CPR) er at sikre, at alle de produkter, som er vigtige for brandsikkerheden i en bygning, klassificeres i henhold til EU’s fælles regler. Det kan få betydning for dig og dit arbejde. Se vores video, hvor en af vores mange CPR-eksperter fortæller om de nye brandklassers betydning.