Siemens – Spar tid og penge med færdigkonfigurerede motorstartere

Udvælgelse og montering af motorstartere er nogle arbejdsgange, som kan gøres væsentlig hurtigere for både projekterende og montører ved at bruge færdigsamlede motorstartere fra Sirius 3RA2-serien.

En motorstarter er en komponent, som bruges i langt de fleste kontroltavler. Hidtil har du skulle udvælge en række komponenter fra en koordinationstabel, bestille dem som separate typenumre, derefter pakke dem ud og samle dem på værkstedet. Det er arbejdsgange, som du kan optimere og spare tid på.

Siemens har et stort udvalg af allerede færdigkonfigurerede motorstartere, der bliver leveret som ét typenummer, samlet og klar til montering i tavlen. Serien hedder Sirius 3RA2 og findes i forskellige versioner:

  • Type 1- eller type 2-koordination
  • Fjeder eller skrueklemmer
  • Med 230 V AC eller 24 V DC styrespænding
  • Størrelse 0 – 37 kW
  • Med eller uden 60 mm skinneadapter monteret
  • Direkte start eller med reversering

Hvis du leder efter metoder til optimering af processen med design og opbygning af kontroltavler, så se nærmere på denne løsning.
Alle de forskellige typer af motorstartere findes i kapitel 8 i IC10-kataloget, som du kan downloade.

IC10-katalog kan downloades på http://www.siemens.com/ic10

Bliv klogere på DS/HD60364!

I forbindelse med indførelse af de nye installationsregler i DS/HD60364 inviterer vi til en række seminarer rundt om i landet, hvor vi kigger på nogle af de ændringer, som påvirker kravene til elinstallationer.

Læs mere og tilmeld dig her

Hold dig opdateret – tilmeld dig Siemens nyhedbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: http://www.siemens.dk/installatørNyt