Lemvigh-Müller

Se, hvem der er Årets Leverandør 2017

vindere_aarets_leverandoer

 

Fire producenter fik et stort skulderklap, da Lemvigh-Müller traditionen tro kårede Årets Leverandør

Der var bronzestatuetter, blomster og diplomer til vinderne, da Lemvigh-Müller for fjerde år i træk kårede Årets Leverandør indenfor kategorierne VVS, VTA (værktøj og tekniske artikler), El og Industri.

Inden for hver kategori var der nomineret fem virksomheder. For at blive nomineret skulle virksomhederne opfylde en række ’kontante’ krav til blandt andet omsætningshastighed og betalingsbetingelser samt nogle mere ’bløde’ krav, der blandt andet går på, om der er god dialog, åbenhed, gensidig respekt, fortrolighed og tillid i det daglige samarbejde.

Samarbejdet går begge veje

”Det er et samarbejde, der går begge veje, og som skal kunne betale sig for begge parter. Ligesom vi stiller skarpe krav til vores leverandører, stiller de også krav til os – vi skal blandt andet tilføre deres produkter ekstra værdi i form af effektive logistik- og lagerløsninger, teknisk support og digitale indkøbsløsninger.  Vi uddeler Årets Leverandør for at sætte fokus på, at et vellykket samarbejde er der, hvor vi skaber fælles værdi – og som en specifik anerkendelse af de leverandører, som har gjort det ekstraordinært godt i det forgangne år”, siger Kristian Andersen, kategoridirektør i Lemvigh-Müller.

Og vinderne er…

  • Årets Leverandør VTA – er Techtronic Industries (TTI), der blandt andet har haft en flot fremgang på omsætningen og på antallet af nye købende kunder.
  • Årets Leverandør Industri – er teknologiselskabet ABB, der blandt andet har haft stor vækst på omsætningen og en positiv tilgang til udviklingen af samarbejdet mellem ABB og Lemvigh-Müller – et samarbejde der foregår på flere organisatoriske niveauer.
  • Årets Leverandør El – er Reka Cables, der blandt andet er med til at skabe ’power’ i markedet ved fælles branding og har 100 pct. fokus på fælles vækstmål.
  • Årets Leverandør VVS – er Roth, der blandt andet har et stærkt og synligt salgsteam, en proaktiv tilgang og forståelse for Lemvigh-Müllers forretning.