Lemvigh-Müller

Sådan bliver du – og varebilen – klar til vinteren

skovle-sne-vinterEr der noget mere surt end at stå op til den første sne, komme ud til en dybfrossen bil – og være uforberedt? Mange tænker først på isskraber, sneskovl og låsespray, når først frosten bider, og sneen falder. Så står man der i vintermørket og forsøger at skrabe bilruden fri med et kreditkort eller tø låsen op med en kop varmt vand. Men i år skal det være anderledes!

Lemvigh-Müller har sammensat et vinterkit til bilen med det, der skal til, for at du er klar, når vinteren rammer.

Vinterkit – det skal du bruge til bilen

Graveskovl og vejsalt

En skovl må der til, så du kan grave bilen fri om morgenen – og hvis du senere på dagen er nødt til at skovle sneen væk, hvis du kører fast. Du kan også med fordel købe et par sække vejsalt, så går der lidt længere tid mellem, at du skal rydde din indkørsel og fortov for sne.

Frostsikret sprinklervæske

Om vinteren bruger du mere sprinklervæske på grund af sne, sjap og vejsalt. Det er derfor en god idé at have en ekstra dunk med i bilen, så du kan fylde sprinklervæske på, hvis du løber tør. Og husk, at det skal være vintersprinklervæske, som er frostsikret, gerne ned til -21 grader.

Isskraber og isfjerner på spray

Du kan ikke klare dig uden en isskraber – vinteren vil i hvert fald føles ekstra lang, hvis du hver morgen skal skrabe bilruden ren med dankortet. En kombineret snebørste og isskraber er ideel, så kan du både skrabe ruderne og børste sneen væk fra taget og kølerhjelmen. Hvis du sprayer isfjerner på vinduerne, inden du tager isskraberen i brug, går det ekstra nemt og hurtigt at fjerne is fra bilens ruder.

Låsespray

Om vinteren kan låsen på din bil fryse til. I den situation klapper man sig selv lidt på skulderen, hvis man har været forudseende og anskaffet sig en låsespray. Bare husk, at låsesprayen ikke skal ligge i handskerummet sammen med isskraberen og issprayen – så gør den ingen nytte, hvis låsen er frosset til.

Vinterhandsker

Når du er i gang med sneskovlen, isskraberen og låsesprayen, kan det være rart med et par gode vinterhandsker. Lemvigh-Müller har et stort udvalg af vinterhandsker: Vandtætte, vindtætte, forede, med reflekser, med touch-funktion… der er også et par vinterhandsker, der passer til dit behov.

Er du klar til kulden?

Lemvigh-Müller har alt det, du skal bruge – log ind i webshoppen og se de skarpe priser på alt vinter-udstyret.

Hold dig opdateret – følg Lemvigh-Müller på LinkedIn og Facebook