Online julekalender-guide: Sådan får du flest muligt gaver!

julemand-gaverHvorfor nøjes med at få gaver juleaften, når du har muligheden for at blive begavet hver dag i december? Nej, vel? Her får du en guide til syv rigtig gode online-julekalendere.

#1 Til gadget-elskeren

Er du vild med gadgets, værktøj og lækkert grej, så er du selvskrevet til at deltage i Lemvigh-Müllers julekalender – hovedpræmien er en iPad.

#2 Til juleslikmunden

Har du en sød juletand? Så er Odense Marcipans julekalender noget for dig – der gemmer sig nemlig marcipan og chokolade bag lågerne.

#3 Til bilisten

Trænger du til en pause fra varebilen? Så kan du tilmelde dig Volkswagens julekalender og krydse fingre for, at du vinder hovedpræmien: En kør selv-ferie i den nye VW Tiguan.

#4 Til fodgængeren

I Skoringens julekalender kan du vinde et års forbrug af sko til hele familien. Dine sikkerhedssko må du dog nok kigge efter et andet sted…

#5 Til sultne typer

Er du tit sulten? Så falder Menys julekalender måske på det helt rigtige sted. De lokker i hvert fald med præmier, der får mundvandet til at stige.

#6 Til energisten

Hvis du tilmelder dig SEAS-NVE’s julekalender kan du bl.a. vinde en iPhone … og efter sigende også blive klogere på energien i din bolig. Det tror vi dog, du har helt styr på – så gå efter telefonen!

#7 Til livsnyderen

Der er gode middage og skønne hotelophold på højkant i Arp-Hansens julekalender. Lige noget for dig der er kørt lidt sur i skurvognens madpakkerutine.

God fornøjelse!

Hold dig opdateret – følg Lemvigh-Müller på Facebook og LinkedIn